Web stranica se ne pronalazi? Naš SEO stručnjak vas je osigurao!

Dopustite nam da razvijemo digitalnu marketinšku strategiju za bolji prikaz na tražilici i da vam pomognemo definirati vaše SEO (optimizacija tražilica) ciljeve. Stvaramo bolju konverziju i povećanu vidljivost pomoću SEO planova za e-trgovine.

Kako biste optimizirali radnje posjetitelja provedite analizu digitalnog okruženja, kvalitete sadržaja i konkurencije.

 • Provodimo provjeru izrade vaše web stranice, resurse poslužitelja i sve podatke o rangiranju kako bismo planirali strategiju za rast
 • Kampanje koje provodimo za SEO i marketinške kampanje gradimo sa uvjerljivim sadržajem koji jača svijest o vašem poslovanju
 • Evaluiramo svojstva tehničkih čimbenika radi osiguranja pružanja optimalne online izvedbe

Stručnjak za digitalni marketing kreirati će i stvoriti SEO strategiju identiteta brenda spajanjem tehničkog i lokalnog SEO, razvoj Google my Businessa, upravljanje društvenim medijima, analizu konkurenata, istraživanje ključnih riječi.

Google najbolja praksa, temeljni web pokazatelji i kvalitetan sadržaj

Ono što nije SEO je percepcija da je moguće izigrati tražilicu ili koristiti tehnike kojima se moguće poigrati sa rezultatima. SEO je upravo web dizajn i izrada web stranica koje su prilagođene za web i za posjetitelje. Povećavamo vidljivost web stranica i olakšavamo tražilicama njihov indeks.

Steknite više ljudi koji će klikati kroz vašu web stranicu.

Uz sve dodatne usluge izdvajamo kreiranje korisničke baze, cjelokupnu analitiku i konfiguriranje konzole za pretraživanje, sve optimizirano za vašu web stranicu i djelatnost.

Zanima vas cijeli paket?

Na svojim korisničkim stranicama provjerite rangiranje i marketinške strategije, istražite ključne riječi, identificirajte sadržaj za djelatnost i usmjerite Google My Business optimizaciju.

SEO agencija

Naš SEO program paket uključuje kontinuirano održavanje, stvaranje sadržaja i sigurnost vaše web stranice i povezanih mrežnih računa. Brzo, sigurno, dobro izgrađeno web mjesto faktor je rangiranja i brinemo se da sve naše web stranice to uzmu u obzir.

 • Nikada nisam mislio da web dizajn može biti ovako bezbrižan! Zajedno smo kreirali stranicu koja ne samo da izgleda nevjerojatno, već i povećava našu vidljivost online. Ovaj tim je zlata vrijedan - radite s njima i nećete požaliti!" 👌🌐
 • Kada sam prvi put vidjela našu novu web stranicu, bila sam bez riječi! Ovaj tim je pretvorio moje ideje u stvarnost koja izgleda bolje nego što sam mogla zamisliti. Ako tražite kombinaciju kreativnosti i stručnosti, ovdje ćete je sigurno pronaći!" 😊✨
 • Surađivao sam s mnogim dizajnerima, ali ova ekipa je nadmašila sve! Moja nova web stranica je ne samo vizualno očaravajuća, nego i intuitivna za posjetitelje. Oduševljen sam kako su uspjeli uhvatiti srž mog brenda u svakom detalju. Toplo preporučujem! 🌟🚀
 • Zaista je osvježavajuće sarađivati s timom koji ne samo da razumije tehničke aspekte, već i vrijednost izvrsne korisničke podrške. Zahvaljujući njima, naša web stranica je uvijek u najboljem izdanju!" - Ana
 • Svaki put kad se pojavi tehnički problem, ova ekipa munjevito reagira. Naše poslovanje nikad nije bilo sigurnije ili brže online. Toplo preporučam svima koji žele miran um u digitalnom svijetu!" - Marko
 • Od kada smo angažirali tim za održavanje naše web stranice, spavam mirnije znajući da je naša online prisutnost u najboljim rukama. Web stranica radi besprijekorno, a podrška je uvijek samo jedan klik daleko. Hvala vam što ste naš digitalni anđeo čuvar!" - Petra
 • Od samog početka suradnje do finalne izvedbe naše web stranice, tim je pokazao nevjerojatnu predanost, kreativnost i stručnost. Naša nova stranica ne samo da izgleda prekrasno, već i radi besprijekorno. Preporučujem ih svima koji traže pravo digitalno remek-djelo! 💻❤️
 • zagreb web usluge apple icon
  Zagreb Web Usluge su nam bile odlične – sve je u skladu sa našim idejama, dobili smo podršku i razumijevanje od početka pa do objave web stranica. Imali smo zadnjih 10 godina nekoliko objava stranica i mogu reći da je ovo jedno od najboljih iskustva. Hvala vam što radite sa takvom jednostavnošću, imate pristupačne cijene, što ste isplativi i pružate odlično iskustvo.
 • zagreb web usluge apple icon
  Zagreb Web Usluge moram preporučiti svima koji trebaju web dizajn i SEO optimizirane stranice. Odlično razumiju potrebe i imaju rješenje za sve. Nadalje, ako vam treba profesionalna web stranica, usklađena sa zakonom, koja se pronalazi u rezultatima pretrage kroz SEO, i koja vraća uloženo kroz prodaju i konverzije – na pravome ste mjestu.

Pošaljite Upit

Jednostavno upišite mail adresu ili ostavite broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati sa svim informacijama i detaljima.

  Pošaljite Upit

  Jednostavno upišite mail adresu ili ostavite broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati sa svim informacijama i detaljima. Kontaktirajte stručnu i dostupnu osobu iz SEO agencija.

  SEO (Search Engine Optimisation) FAQ


  Saznajte koje probleme treba riješiti kod vaše web stranice izvođenjem tehničke analize i testiranja stranica.

  Data Smart j.d.o.o.

  Rudeška cesta 101, Zagreb, Hrvatska
  Telefon: +38591 6155805
  1Što radi specijalist za SEO marketing
  Stručnjak za optimizaciju tražilica (SEO) radi analizu, pregledava i stvara promjene na web stranicama kako bi bile optimizirane za tražilice. To znači povećanje organskog prometa na stranici poboljšanjem ranga stranice u tražilicama.
  2Kako da povećam Google organski promet?
  Odredite svoje ciljane ključne riječi, neka vaša optimizacija na stranici bude savršena, razvijte svoju strategiju sadržaja, privucite visokokvalitetne veze, pratite izvedbu i nastavite optimizirati svoj SEO.
  3Kako mjeriti SEO utjecaj?
  Najbolji pokazatelj izvedbe web stranice je CTR odnosno click through rate koji označava koliko puta je netko kliknuo na poveznicu na vašu stranicu u odnosu na cjelokupni prikaz rezultata pretrage.
  4Koliko dugo se radi SEO?
  SEO rezultati se mijenjaju i fluidni su na pretragama. Što duže vrijeme prolazi neke pozicije mogu otići visoko a neke se spustiti. Nakon 4-6 mjeseci počinjete primjećivati rezultate. SEO se može raditi stalno sa strategijom sadržaja tako da sve ovisi.
  5Što su ključne riječi?
  Ključne riječi su jedna ili više riječi koje su kombinacija koju korisnici koriste na pretragama dok pretražuju internet. U smislu SEO optimizacije okidače ili ključne riječi postavljamo na stranice u odnosu na cijelu temu, industriju, djelatnost, okupaciju.
  6Koliko da platim SEO?
  Sve naše web stranice imaju osnovni SEO i potencijal za još veći rank. Hoćete biti na višim pozicijama na Google-u? Pitajte nas za SEO pakete.
  1Što je optimizacija ključnih riječi?
  Optimizacija ključnih riječi ili istraživanje ključnih riječi je analiza, pretraga i odabir najboljih okidača za rezultate u pretragama na vaše web stranice.
  2Koja je razlika između direktnog i organskog prometa?
  Direktni posjetitelj je možda posjetitelj koji je upisao cijelu adresu u preglednik i nije koristio pretraživaće poput Google-a. Organski promet je promet iz nekih drugih izvora kao što su linkovi na pretraživaćima i slično.
  3Zašto je SEO važan u 2022?
  SEO trendovi za 2022. više će se usredotočiti na stvaranje sadržaja koji zadovoljava namjeru pretraživanja. Kada se kreatori sadržaja usredotoče na kupce, sadržaj se ne stvara samo za rangiranje u tražilicama, već i za pružanje vrijednosti. SEO glasovnog pretraživanja postat će još važniji 2022. godine... Dobra vijest je da ako ste usvojili najbolje prakse SEO-a, vaša je stranica u dobrom stanju za glasovno pretraživanje
  4Koliki bi trebao biti organski promet?
  Prema istraživanjima promet na stranicu je generiran organskim putem i u prosjeku iznosi 70% cijelog prometa.
  5Koja je korist od SEO-a za poslovne stranice?
  Dovodi do boljeg korisničkog iskustva, primarni je izvor potencijalnih klijenata, donosi više dogovorenih poslova, veće stope konverzije, potiče korisnike da posjete fizičku trgovinu nakon pretraživanja, gradi kredibilitet marke, pomaže u uspostavljanju svijesti o firmi i uslugama.
  6Je li SEO važan za male poslovne korisnike?
  SEO pomaže poduzetnicima malih tvrtki stvoriti brze i korisniku prilagođene web stranice koje su na boljim rezultatima, što zauzvrat pomaže dovesti više potencijalnih kupaca za usluge i proizvode na njihovim stranicama što u konačnici povećava promet poduzetniku.