Novosti

13. ožujka 2023.

Glavne pogreške u web dizajnu koje treba izbjegavati

Kako se digitalna era razvija, sve veći broj tvrtki odlazi na internet kako bi profitirali od njegovih brojnih prednosti. Dobro dizajnirana web stranica jedna je od najvažnijih komponenti razvoja uspješne internetske prisutnosti. Web dizajn nije tako jednostavan kao što se može činiti, a postoje brojne tipične pogreške koje mogu smanjiti učinkovitost web stranice. U ovom članku pogledati ćemo neke od najčešćih pogrešaka u web dizajnu.
9. ožujka 2023.

Utjecaj tipografije u web dizajnu

Tipografija je važna, ali često zanemarena komponenta web dizajna. Odgovarajući font, veličina i boja mogu imati velik utjecaj na način na koji posjetitelji gledaju i stupaju u interakciju s vašim web mjestom.
7. ožujka 2023.

Web stranica Fotograf

Jeste li profesionalni fotograf koji želi izgraditi ugled na internetu? U sadašnjoj digitalnoj eri, posjedovanje web stranice može potpuno promijeniti poslovanje. Potencijalni klijenti mogu vam lakše pristupiti pregledom vašeg portfelja, usluga i kontakt podataka na web stranici.
7. ožujka 2023.

7 bitnih elemenata izvrsnog web dizajna

Web dizajn postaje sve važniji kao komponenta uspjeha web stranice kako se internet nastavlja razvijati. Osim što je estetski dopadljiv, odličan web dizajn također je praktičan i jednostavan za korištenje. U ovom ćemo članku ispitati sedam ključnih komponenti izvrsnog online dizajna koristeći i statističke podatke.
4. ožujka 2023.

Prednosti responzivnog web dizajna

Prednosti responzivnog web dizajna u modernom digitalnom svijetu više nije dovoljno imati samo web stranicu. Vaša web stranica mora biti razvijena u responzivnom stilu s obzirom na popularnost tableta i porast mobilnih uređaja kako bi se osiguralo dosljedno korisničko iskustvo na svima njima.
3. ožujka 2023.

Kako dizajnirati web stranicu prilagođenu korisniku?

Web stranica prilagođena korisniku ključna je za uspjeh svake tvrtke u modernom digitalnom svijetu. Web stranica vaše tvrtke njezin je internetski identitet i može utjecati na njezinu online prisutnost. Stoga bi jedan od vaših glavnih ciljeva trebala biti izgradnja web stranice prilagođene korisniku. Ova objava na blogu govori o tome kako dizajnirati web stranicu optimiziranu za tražilice koja privlači pažnju i koja je prilagođena korisnicima.
gdpr-image
www.zagrebwebusluge.com web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korištenjem stranice web usluge slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Više