Svoju priču stavi na web

Izrada web stranica počinje od web dizajna i priča priču o vama, vašem proizvodu, vašim uslugama i radovima.

Dajemo povjerenje vodećim svjetskim markama & poboljšavamo njihovu izvedbu

Spoji razne dijelove u jedno jednostavno rješenje.

Što je web dizajn nego niz tvojih sadržaja na webu koji prikazuju slike, daju mogućnosti klikanja po obojanim elementima i sadržaj oblikovan za posjetitelje.

Želiš da te se čuje ali i vidi no ne želiš biti nametljiv. Zaustavi se i stavi oznaku na digitalnoj karti gdje putokazi vode k tebi. Web dizajn Zagreb možda je baš onaj tok i potreba da se krećeš. Ugrabi svoju pozornost nećim drugačijim i poželjnim kako bi tvoja praktičnost a i umjetnost pružila drugome veću vrijednost.

zagreb web usluge tamni logo

Istraži naše mogućnosti Digitalne usluge & Marketing za sve vrste web dizajna

Zamisli da je središnji dio tvoje okupacije konačan cilj i sada zamisli tijek do tog cilja gdje je temelj svih aktivnosti web dizajn sa sadržajem, to je medij kroz koji želiš plasirati svoju poruku oblikovanu za točno onoga koga treba.

Izrada web stranica uključuje proširivost (skalabilnost) u stvaranju sadržaja. Širi svoj sadržaj u obliku teksta, slika, proizvoda, kategorija i objava. Dobar web dizajn ima formu i grafiku koja okružuje sadržaj, stvarajući priču.

 • Struktura izbornika i kretanje po stranicama
 • Grafički elementi i boje web stranica
 • Sadržaj i kontekst
 • SEO optimizacija

Što su vaše potrebe i kako najbolje prezentirati vaš brand? Marka je vezana za djelatnost, industriju ili hobi što znači da za potrebe izrada web stranica koriste se određeni fontovi, boje i forme izgleda stranica. Vaše potrebe za poslovanje mogu biti pozivi na kontakt, pružanje dodatnih informacija o proizvodima ili uslugama, ecommerce i web trgovina, prikaz vaših radova ili fotografija ili kombinacija svega.

Bez obzira koji je vaš cilj i jeste li velika tvrtka, profesionalac ili malo poduzeće sve možete ostvariti uz kvalitetne web stranice po vašim željama.

Ne treba vas uvjeravati, da se spaja kreativnost sa tehničkim stručnostima za stvaranje vizualno privlačnih web stranica. Vaša vizija može biti realizirana bilo da se radi o atraktivnim i lijepim stranicama ili onim koje su više tehnički potkovane.

Mobilne web stranice u 2023. godini standard su prilikom web dizajna. Brinemo da izrada web stranica za mobilne uređaje bude potpuno responzivna i optimizirana za pametne telefone, tablete i sve druge uređaje.

Vaša web stranica se može ponašati na mobitelu kao aplikacija ili web stranica za  mobilne korisnike. Dobre web stranice kodirane su za različite dimenzije uređaja i imaju sve funkcionalnosti kao i desktop prikaz.

Koristimo provjerene načine za mobilni prikaz kao što je responzivni dizajn ili AMP mogućnost prikaza za mobitele.

Izrada web stranica traje između 2 do 7 tjedana ovisno o veličini web sjedišta i širini sadržaja.

Uspjeh na internetu možete postići širokim rasponom dodatnih usluga. Kako biste povećali broj posjetitelja i imali dobro rangiranje na vašoj web stranici možete koristiti SEO optimizaciju. Jednostavno ažuriranje sadržaja web stranice moguće je uz implementaciju sustava za upravljanje.

Izrada web trgovina naziva se kraljicom web dizajna i oni koji trebaju web shop znaju da je veliki dio poslovanja na digitalnom prostoru na kojemu se nalaze kupci.

Izrada web stranice

Pomoći ćemo vam odabrati domenu ili registrirati ime koje najbolje odgovara vašem poslovanju. Dizajn web stranice biti će u skladu sa vašim željama sa modernim prikazom.

Ne morate brinuti za stvaranje sadržaja jer mi pišemo sadržaj za vas i savjetujemo vam poželjne funkcionalnosti za vaše poslovanje.

Možete ostaviti web stranicu objavljenu na serveru i očekivati prodaju i posjetitelje ali možete i koristiti preporučene strategije koje dovode posjetitelje i potiču ih na aktivnost.

"Svaka web stranica je jedinstvena priča koja čeka da bude ispričana dizajnom."

"Dizajn je most koji spaja korisnike s digitalnim iskustvom."

"Savršen web dizajn nije samo lijep, već i intuitivan i korisniku pruža nevjerojatno iskustvo."

"Kreativnost je ključna za stvaranje web stranica koje se ističu iz mase i ostavljaju trajan dojam."

"Dizajniranje web stranica je kao slikanje na praznom platnu - svaki element ima svoje mjesto i svaki detalj čini cjelinu."

Mi smo strastvena web dizajn agencija koja stvara unikatne digitalne identitete za naše klijente. Naš cilj je prenijeti vašu viziju u jedinstveno i funkcionalno online iskustvo koje privlači posjetitelje i potiče poslovni rast.

 • SSL CERTIFIKAT – Zaštita najmodernijim SSL protokolom,
 • ONSITE SEO – Web stranice imaju SEO optimizaciju već u startu za Google algoritam, svi meta opisi na slikama i samim stranicama uz naglasak na dijeljenje sadržaja na društvene mreže,
 • BRZINA UČITAVANJA – Radimo na tehničkoj SEO optimizaciji od početka,
 • INDEKSIRANJE – Objavljujemo stranice na Googlu za indeksiranje i brinemo za dinamički site mape u Google Search Console-i.
 • OPTIMIZACIJA FOTOGRAFIJA – Fotografije komprimiramo i optimiziramo bez degradacije kvalitete u .jpg,.png i .webp formate.
 • DRUŠTVENE MREŽE – Povezujemo web stranice sa računima na društvenim mrežama,
 • POLITIKA PRIVATNOSTI – Ne morate brinuti za politiku privatnosti jer generiramo sve podstranice koje se tiču obveza web sjedišta.
 • GDPR – EU pravila nalažu posebne radnje kako bi se osigurala transparentnost i privatnost posjetitelja na što posebno pazimo,
 • ODRŽAVANJE – Radimo preventivna održavanja i ažuriranja stranica na nove verzije. Osiguravamo backup i dostupni smo za sve izmjene na stranicama,
 • PODRŠKA 24/7 – Imamo izrazito brzi odgovor na vaš upit ili poteškoću te sve probleme rješavamo u rekordnom vremenu.
 • ANTI SPAM ZAŠTITA – Besplatno štitimo web formu sa anti spam zaštitom.

zagreb web usluge tamni logo

Otvorite svoj put do uspjeha s našom unikatnom izradom web shopa!

"Profesionalna izrada web shopa koji će dominirati online tržištem"

"Optimizirani za SEO - Postignite visoke pozicije na Google-u i privucite nove kupce"

"Isticanje - Izgradite prepoznatljivu online prisutnost"

"Jednostavno upravljanje i intuitivan korisnički doživljaj"

Želite otvoriti vrata uspjeha na online tržištu? Imamo rješenje za vas! Naš tim stručnjaka za web dizajn specijaliziran je za izradu unikatnih web shopova koji će vas istaknuti iz mase. Svojim jedinstvenim pristupom, nudimo vam web shopove koji su ne samo vizualno atraktivni, već i optimizirani za SEO kako biste osigurali visoku vidljivost na Google pretraživanjima.

Naša profesionalna izrada web shopa jamči da ćete dobiti visokokvalitetan online prostor koji će privući i zadržati pažnju vaših potencijalnih kupaca. Iskoristit ćemo najnovije tehnike dizajna i funkcionalnosti kako bismo stvorili web shop koji je prilagođen vašem brendu i ciljnoj publici.

Naša posebna pažnja posvećena je optimizaciji za SEO. Razumijemo važnost visokih pozicija na Google-u i kako to može značiti povećanje prometa i prodaje. Naš tim stručnjaka za SEO analizirat će i implementirati ključne riječi koje su relevantne za vaše poslovanje, osiguravajući da vaš web shop bude vidljiv za ciljano tržište.

Ali ne samo da ćemo vam pružiti vrhunski dizajn i optimizaciju za SEO. Naša unikatnost je ono što nas ističe. Vaš web shop bit će dizajniran tako da odražava vaš brend, koristeći boje, fontove i elemente koji su vam specifični. Kroz unikatan dizajn, osiguravamo da vaša online prisutnost bude prepoznatljiva i da privuče pažnju potrošača.

Pored izrade web shopa koji izgleda fantastično, važno nam je i da iskustvo korištenja vašeg web shopa bude jednostavno i intuitivno. Naši stručnjaci za korisničko iskustvo osigurat će da kupci lako navigiraju vašom stranicom, brzo pronađu proizvode i jednostavno obave kupovinu. Sve to rezultira većom konverzijom i zadovoljnim kupcima.

Ne čekajte više! Otvorite vrata uspjeha na online tržištu s našom unikatnom izradom web shopa. Spremni smo vam pružiti nevjerojatno iskustvo, visoku vidljivost i rast prodaje. Kontaktirajte nas i pokrenite svoj online posao na sljedeću razinu!

Data Smart j.d.o.o.

Rudeška cesta 101, Zagreb, Hrvatska
Telefon: +38591 6155805