parallax background

Vaša web stranica zaslužuje najbolje.

Dajte joj to s nama.

Moderna web stranica nije samo digitalna vizitka, već vaš 24/7 prodajni predstavnik, prva točka kontakta i ključ vašeg online uspjeha. Dok svijet digitalno napreduje, osigurajte da vaša web stranica ostane korak ispred konkurencije. Naša misija? Čuvati, unaprjeđivati i štititi vaš digitalni dom, kao da je naš vlastiti.

Ne čekajte da tehnički problemi naruše vaš online potencijal. Uz nas, vaša web stranica će uvijek sjati u punom sjaju, privlačeći posjetitelje i pretvarajući ih u vjerne klijente.

Dopustite nam da vaša web stranica postane priča o uspjehu. 🌟

Zašto je održavanje web stranica važno?

Kada posjetitelj dođe na vašu web stranicu, prva stvar koju primijeti je koliko je vaša stranica ažurirana i funkcionalna.

Ako je vaša web stranica zastarjela, sporog učitavanja ili jednostavno nefunkcionalna, to može odmah odvratiti potencijalne klijente. No, održavanje web stranica nije samo stvar estetike. Pogledajmo dublje razloge zašto je održavanje vaše web stranice presudno za vaš online poslovni uspjeh.

Profesionalni dojam i povjerenje korisnika

Zastarjela web stranica može ostaviti dojam da vaše poslovanje nije aktivno ili da vam nije stalo do vaših korisnika.

Ažuriranje sadržaja, slika i dizajna čini vašu web stranicu svježom i relevantnom, što pomaže u izgradnji povjerenja korisnika.

Sigurnost i zaštita

Jedan od najvećih rizika zanemarivanja web stranice je sigurnost.

Zastarjele verzije sustava upravljanja sadržajem (CMS) ili dodataka mogu biti lak plijen za hakere i malware. Redovito održavanje pomaže u očuvanju integriteta vaše stranice i zaštiti podataka vaših korisnika.

Optimizacija performansi i brzina učitavanja

Nitko ne voli čekati da se web stranica učita.

Prema istraživanju, 53% korisnika napustit će web stranicu ako se ne učita unutar 3 sekunde [Izvor: Think with Google]. Redovita analiza i optimizacija brzine osigurava da vaša stranica zadovoljava očekivanja korisnika.

SEO i vidljivost na tražilicama

Ako želite da vas ljudi pronađu putem Googlea, morate se pobrinuti za search engine optimization (SEO).

Zastarjeli sadržaj ili tehnologija mogu negativno utjecati na vašu poziciju na tražilicama. Redovito ažuriranje i optimizacija ključnih riječi, kao što su "održavanje web stranica", "optimizacija brzine učitavanja" i "zaštita web stranice od hakera", pomoći će vašoj stranici da ostane relevantna i vidljiva.

Usklađenost s najnovijim tehnološkim trendovima

Tehnologija se brzo mijenja.

Redovito održavanje osigurava da vaša web stranica koristi najnovije tehnologije, što može poboljšati korisničko iskustvo i povećati vaše šanse da privučete i zadržite korisnike.

Bez obzira jeste li vlasnik malog poslovanja ili velike korporacije, vaša web stranica je vaša digitalna vizitka. Osiguranje njene funkcionalnosti, sigurnosti i relevancije putem redovnog održavanja ne samo da će pomoći u izgradnji povjerenja s vašim korisnicima, već će i pomoći vašem poslovanju da raste i uspijeva online.

Davorin Jureša

Naše usluge u održavanju web stranica

Sigurnost i ažuriranje na prvom mjestu

Prepoznajete li važnost redovitog održavanja web stranica? U digitalnom dobu, gdje je konkurencija sveprisutna, bitno je osigurati da vaša web stranica uvijek ostane ažurna, sigurna i korisnički orijentirana. Evo kako vam mi možemo pomoći.

Redovno ažuriranje sadržaja: Vaša web stranica je vaša digitalna vizitka. Kako se vaše poslovanje razvija, tako se mora mijenjati i vaša stranica. Mi se pobrinemo da vaša stranica uvijek odražava najnovije informacije o proizvodima, uslugama ili vijestima iz vaše industrije. Prema istraživanjima, 72% korisnika preferira ažurne web stranice kao primarni izvor informacija o tvrtki.

Instalacija i ažuriranje dodataka i tema: S obzirom na dinamiku promjena u svijetu web dizajna, važno je osigurati da su svi vaši dodaci i teme ažurni. Neažurirane teme i dodaci često su glavna meta napadača.

Backup i obnova web stranice: Zamislite da izgubite sve podatke s vaše stranice? Mi automatski stvaramo backup vaše web stranice svakih 24 sata. U slučaju problema, možemo brzo vratiti vašu stranicu na prethodno stanje. Statistike pokazuju da 30% tvrtki koje nemaju backup strategiju bankrotira nakon prvog ozbiljnog tehničkog kvara.

Analiza i optimizacija brzine: Brzina učitavanja stranice ključna je za korisničko iskustvo. Google potvrđuje da stranice koje se učitavaju sporije od 3 sekunde gube 53% posjetitelja (izvor: Google Insights). Naš tim koristi najnovije tehnike za povećanje brzine učitavanja vaše stranice.

Praćenje i zaštita od sigurnosnih prijetnji: Svake godine, preko 50.000 web stranica postane metom napada. S našim sigurnosnim protokolima i alatima, vaša stranica je zaštićena od većine online prijetnji.

Kroz ove ključne riječi: održavanje web stranica, informacije o proizvodima, dinamika promjena, backup vaše web stranice, korisničko iskustvo i sigurnosni protokoli, želimo naglasiti koliko je vaša web stranica važna za nas. Mi smo ovdje da osiguramo da vaša stranica uvijek radi optimalno, bez obzira na izazove koje donosi digitalno okruženje.

Kako Radimo: Vaš Vodič kroz Naš Proces Održavanja Web Stranica

Rad na web stranicama nije jednostavan posao, a važnost pravilnog održavanja web stranica ne može se precijeniti. Ako se pitate kako točno pristupamo ovom procesu, slijedite naš korak-po-korak vodič i saznajte sve što trebate znati.

 1. Analiza Vaše Web Stranice

Prije nego što započnemo s bilo kakvim radom, važno je prvo razumjeti stanje vaše stranice. Koristeći najnovije alate za analizu web stranica, proučavamo svaku komponentu, uključujući brzinu učitavanja, sigurnost i kvalitetu koda.

 • Statistika: 75% korisnika napustit će web stranicu ako se ne učita u roku od 3 sekunde. [Izvor: Think With Google]
 1. Planiranje Intervencija

Nakon analize, kreiramo detaljan plan održavanja. Bilo da se radi o ažuriranju sadržaja, popravci koda ili bilo kojoj drugoj potrebi, svaka aktivnost se pažljivo planira.

 • Savjet: Učestalo ažuriranje web stranica može poboljšati njihovu vidljivost na pretraživačima.
 1. Primjena Inovativnih Alata i Tehnika

Ne oslanjamo se samo na standardne alate. Uvijek smo u potrazi za novim tehnologijama i pristupima koji će unaprijediti kvalitetu održavanja. To uključuje korištenje cloud backup rješenja, automatizirane provjere sigurnosti i drugih specijaliziranih softvera.

 1. Transparentna Komunikacija s Klijentima

Važno nam je da ste u svakom trenutku informirani o napretku. Zato pružamo redovno izvještavanje o svemu što radimo. Vaša web stranica je vaša investicija, i zato želimo da znate kako je čuvamo.

 • Zanimljivost: Web stranice koje redovito ažuriraju sadržaj imaju 55% više posjetitelja. [Izvor: HubSpot]
 1. Završne Provjere i Optimizacija

Prije nego što završimo s procesom, provodimo temeljite provjere kako bismo osigurali da je sve u savršenom stanju. Osim toga, koristimo SEO tehnike kako bismo osigurali bolju vidljivost vaše stranice na pretraživačima.

 • Savjet: Optimizacija slika može drastično poboljšati brzinu učitavanja vaše web stranice.

Naš pristup održavanju web stranica temelji se na transparentnosti, inovacijama i stalnoj težnji za perfekcijom. Uvjerite se sami zašto smo najbolji izbor za profesionalno održavanje vaše web stranice. Kvaliteta, pouzdanost i vaše zadovoljstvo su naša glavna misija.

Recenzije:

 • Nikada nisam mislio da web dizajn može biti ovako bezbrižan! Zajedno smo kreirali stranicu koja ne samo da izgleda nevjerojatno, već i povećava našu vidljivost online. Ovaj tim je zlata vrijedan - radite s njima i nećete požaliti!" 👌🌐
 • Kada sam prvi put vidjela našu novu web stranicu, bila sam bez riječi! Ovaj tim je pretvorio moje ideje u stvarnost koja izgleda bolje nego što sam mogla zamisliti. Ako tražite kombinaciju kreativnosti i stručnosti, ovdje ćete je sigurno pronaći!" 😊✨
 • Surađivao sam s mnogim dizajnerima, ali ova ekipa je nadmašila sve! Moja nova web stranica je ne samo vizualno očaravajuća, nego i intuitivna za posjetitelje. Oduševljen sam kako su uspjeli uhvatiti srž mog brenda u svakom detalju. Toplo preporučujem! 🌟🚀
 • Zaista je osvježavajuće sarađivati s timom koji ne samo da razumije tehničke aspekte, već i vrijednost izvrsne korisničke podrške. Zahvaljujući njima, naša web stranica je uvijek u najboljem izdanju!" - Ana
 • Svaki put kad se pojavi tehnički problem, ova ekipa munjevito reagira. Naše poslovanje nikad nije bilo sigurnije ili brže online. Toplo preporučam svima koji žele miran um u digitalnom svijetu!" - Marko
 • Od kada smo angažirali tim za održavanje naše web stranice, spavam mirnije znajući da je naša online prisutnost u najboljim rukama. Web stranica radi besprijekorno, a podrška je uvijek samo jedan klik daleko. Hvala vam što ste naš digitalni anđeo čuvar!" - Petra
 • Od samog početka suradnje do finalne izvedbe naše web stranice, tim je pokazao nevjerojatnu predanost, kreativnost i stručnost. Naša nova stranica ne samo da izgleda prekrasno, već i radi besprijekorno. Preporučujem ih svima koji traže pravo digitalno remek-djelo! 💻❤️
 • zagreb web usluge apple icon
  Zagreb Web Usluge su nam bile odlične – sve je u skladu sa našim idejama, dobili smo podršku i razumijevanje od početka pa do objave web stranica. Imali smo zadnjih 10 godina nekoliko objava stranica i mogu reći da je ovo jedno od najboljih iskustva. Hvala vam što radite sa takvom jednostavnošću, imate pristupačne cijene, što ste isplativi i pružate odlično iskustvo.
 • zagreb web usluge apple icon
  Zagreb Web Usluge moram preporučiti svima koji trebaju web dizajn i SEO optimizirane stranice. Odlično razumiju potrebe i imaju rješenje za sve. Nadalje, ako vam treba profesionalna web stranica, usklađena sa zakonom, koja se pronalazi u rezultatima pretrage kroz SEO, i koja vraća uloženo kroz prodaju i konverzije – na pravome ste mjestu.

Novosti:

4. travnja 2024.
SEO optimizacija za web stranice

SEO optimizacija za web stranice

SEO Optimizacija za Web Stranice: Ključ Uspjeha U Digitalnom Doba U suvremenom digitalnom ekosistemu, SEO optimizacija za web stranice nije samo želja; to je nužnost. Započnimo […]
19. veljače 2024.
vođenje facebook stranice cijena 2024

Vođenje facebook stranice cijena

Vođenje Facebook stranice: Ključ do uspjeha vašeg poslovanja Vođenje Facebook stranice cijena postaje ključna fraza za mnoge poduzetnike koji žele maksimizirati svoju online vidljivost, a pritom […]

Održavanje web stranice cijena

Održavanje wordpress web stranica

Pošaljite upit za svoju web stranicu jer radimo i ponude posebno prema zahtjevu klijenta

  Pošaljite upit:

  Ispunite jednostavnu kontakt formu i dogovorite održavanje wordpress web stranice.

  Ne dopustite da vaša web stranica ostane u sjeni. Kontaktirajte nas još danas!


   

  Firma: Data Smart j.d.o.o.
  OIB: HR99082613743
  Adresa: Rudeška cesta 101, Zagreb, Hrvatska
  E-mail: info@zagrebwebusluge.com
  Telefon: 091 6155805