Web marketing

Internet oglašavanje

Optimizacija web stranica za više pozicije na pretraživačima i Internet oglašavanje za usmjereni i veći promet/posjete. Kreiranje sadržaja sa tehničke strane stranice i unutar samog sadržaja sa ključnim riječima.

SEO usluge: Pretvorite promet u prihod

SEO ide u korak sa indeksiranjem stranica i kompletni web od objave do uvrštavanja u katalog tražilica ima svoj put. SEO modifikacije i izmjene su prilagodbe za tražilice ali i ljude kako bi bilo što jednostavnije pronaći stranicu, lokalni posao i informacije uključuje optimizacije na razini stranica i van njih.

Nije nam jednostavno oglašavati prvo mjesto na Google tražilici jer je to moguće ali i nije moguće. Prvo mjesto stranice ovisi o mnogim faktorima i što je konkurencija veća za pojedinu ključnu riječ to je teže imati visoku poziciju u pretragama. Možemo vam spomenuti da postoji potencijal koji je moguće iskoristiti kako bi vaša stranica bila rangirana prva no za ključne riječi koje su dugo u uporabi i postoji velika potražnja put na ljestvici je jako težak.

Kakve vi koristi možete imati od SEO optimizacije? Od seo optimizacije definitivno možete imati koristi, prvo je to da se stranica rangira za puno više riječi koje se koriste u pretragama a tiču se vaše teme, industrije i poslovanja, time dobivate sve veći promet na stranicama. Poboljšavaju se rangiranja za najskuplje riječi i otklanjaju problemi sa indeksiranjem. Uređivanjem, nadogradnjom i oblikovanjem sadražaja s vremenom rastete a tako i promet.

E-mail oglašavanje

Prisutnost je bitan čimbenik u stvaranju utjecaja i svijesti o marki ili proizvodu. E-mail marketing jedna je od najstarijih strategija oglašavanja na Internetu i što je najbolje funkcionira i danas. Lijepo oblikovane mailove sa slikama, grafikom, tekstom i linkovima šaljete direktno u poštanski pretinac potencijalnih kupaca.

Svoju bazu elektroničke pošte gradite kako biste mogli potaknuti postojeće kupce na ponovnu kupnju, informirajuće i neobvezujuće poruke šaljete novim klijentima kako biste ih informirali o proizvodu ili uslugama, svakako vaše kampanje usmjeravate na poticanje kupnje. Danas je ovaj direktni marketing i dalje koristan i učinkovit.

Društvene mreže

Neke tvrtke imaju ogroman uspjeh koristeći društvene mreže u njihovim online marketinškim kampanjama.

Koristeći marketing kampanje na društvenim mrežama vaša tvrtka može ostvariti veliki uspjeh. Društvene mreže dosegle su stupanj kada je moguće koristiti samo njih i ostvarivati odličan doseg za prodaju usluga i proizvoda. Koristeći podatke o karakteristikama vaših kupaca na društvenim mrežama doseg vaše promocije biti će ciljane skupine potencijalnih klijenata, povećati ćete svijest o marki i graditi povjerenje.

Kombinirajući sve tehnike marketinga kao što je oglašavanje na pretraživačkim mrežama, SEO optimizacija i društvene mreže ostvariti ćete sve svoje ciljeve.

Oglašavanje na društvenim mrežama može biti profitabilno i isplativo jer osim plaćenog oglašavanja moguće je imati organski doseg putem objava na mjestima gdje korisnici ostavljaju svoje mišljenje i jednostavno koriste novosti.

Pay-Per-Click (PPC)

Plaćanje po kliku (PPC) model je internetskog oglašavanja u kojem oglašivač plaća pružatelju usluge svaki put kada se "klikne" na poveznicu oglasa. Alternativno, PPC je poznat kao model cijene po kliku (CPC). Model plaćanja po kliku nude tražilice poput Google-a i društvene mreže poput Instagrama i Facebooka. Google Ads, Facebook Ads i Instagram najpopularnije su platforme za PPC oglašavanje.

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu za izradu web stranice Pitajte nas za cijenu i zatražite ponudu kako bismo vam poslali ponudu koja vam najviše odgovara.