Grafički dizajn

Vizualni identitet

Vizualni identitet, brand ili imidž tvrtke ili obrta stvara se i osmišljava pomoću marketinga i grafičkog dizajna. Vizualni identitet je spoj svih dijelova koje tvrtka objedinjuje kao vlastito, prepoznatljivo i stalno, kroz sve komunikacijske kanale, promocijom i distribucijom materijala, podjednako unutar i izvan poduzeća.

Kako će vas pamtiti i kako će vas zapamtiti, to je zadaća vizualnog identiteta u sve većem konkurentskom okruženju. Pomoć oko prepoznavanja tvrtke dolazi u obliku snažnog utjecaja preko vizualnog identiteta, kvaliteta tvrtke ovdje dolazi do izražaja.

Temelj i početak marketinga za komunikaciju o proizvodima i uslugama počinje sa vizualnim identitetom. Vaš brand ne mora imati velika kapitalna ulaganja kako biste ostavljali snažan dojam i uspješnost.

Vaše će marketinške aktivnosti postići veliki uspjeh dajući mogućnosti isticanja od konkurencije, stvaranjem kreativnog i interesantnog logotipa sa ostalim pojedinostima. Uloženi napori u promociji branda mogu biti uništeni lošim dizajnom logotipom. U samome procesu imidža prva stvar koju korisnici primijete je logo. Temelj za izgradnju vizualnog identiteta je logo dizajn.

Usluge koje vam možemo ponuditi

Možemo kreirati potpuno novi vizualni identitet tvrtke ili napraviti redizajn postojećeg. Koristimo se informacijama i ciljevima dobivenim od klijenata kako bismo kreirali upečatljiva grafička rješenja.

Usluge grafičkog dizajna:

  • izrada logotipa i dizajn
  • izrada vizitki
  • izrada prospekata i personaliziranih dokumenata

Možete se istaknuti u odnosu na konkurenciju novim i prepoznatljivim izgledom uz našu pomoć stvarajući uspješnu tvrtku.

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu za izradu web stranice Pitajte nas za cijenu i zatražite ponudu kako bismo vam poslali ponudu koja vam najviše odgovara.